Ontvang mijn GRATIS 7 stappenplanVRAAG AAN
VRAAG AAN!

Rendement van Geluk

Samenwerking Rendement van geluk en mental-coaching.com

Rendement van Geluk is gespecialiseerd in het inzichtelijk krijgen, het optimaliseren en het waarborgen van persoonlijk geluk door middel van een Quick scan en “De gelukkig leven” test.
Deze tests vormen de basis, waarna Mental-coaching.com met de output van deze tests aan de slag gaat.
Door de tests van Rendement van geluk en de opvolging hierop vanuit Mental-coaching.com krijgt iedere werknemer een goed onderbouwde persoonlijke analyse met daarna handvatten om met onderdelen van de uitslag direct aan de slag te gaan. Ook worden in het op maat gemaakte programma handvatten aangereikt waarmee de medewerker continu aan de slag kan blijven.
De mental-coaching.com cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur waarin theorie en ervaren met elkaar worden afgewisseld. Tussen de bijeenkomst zit telkens circa 3 weken. Dit is bewust zo gekozen omdat je dan het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Er is dan tijd genoeg om met het geleerde te oefenen.

Mocht je tegen zaken aanlopen die nog niet helemaal lekker gaan of situaties tegenkomen die jij nog lastig vindt, dan is er nog alle tijd en ruimte om dit onder de knie te krijgen. Het grote voordeel is dat we een lange tijd bewust met mentale training bezig gaan. Hierdoor wordt het aangeleerde nieuwe gedrag steeds meer een gewoonte en ga je (vaste) patronen herkennen.
De groepsgrootte ligt tussen de 6-8 personen en deze tijdens de cursus houden wij de groep zoveel mogelijk hetzelfde. Dit heeft als voordeel, dat je elkaar beter leert kennen en dat naarmate de cursus volgt er een vertrouwd gevoel ontstaat. Op deze manier kun je ook van elkaars ervaringen leren.

Hoe zit een cursus eruit?

Bijeenkomst 1: Omschrijven van je te bereiken doel: WAT wil ik

● Centrum model, Flow, self talk methode, coach jezelf terug naar het centrum
● Kracht van woorden. Hoe raken woorden jou, wat doen ze met je
● Onbewust/bewust, bovenbewustzijn, zelfbewustzijn
● Soorten doelen en het nut van het stellen van doelen
● Doelen en dromen brainstorm

Bijeenkomst 2: Van het “WAT” naar het “HOE”

● Onbewust/bewust, bovenbewustzijn, zelfbewustzijn
● Future Focus Field
● Opstellen van je plan en stellen van hulpvragen daarbij

Bijeenkomst 3: Wrap up en aanreiking tools

● Hoe maak je het een ‘Way of living’
● Bewaking van je doelen en het stellen van vervolgdoelen
● Aanreiking hulpmiddelen

Klik hier voor meer informatie:
Rendement van Geluk