Your license is expired, please update on your Conversion Cats account page.
Ontvang mijn GRATIS 7 stappenplanVRAAG AAN
VRAAG AAN!

Over ons

Ontvang GRATIS het 7 stappenplan

Dit zijn EXACT de stappen die ik elke dag toepas en waardoor ik zelfbewuster en beter in balans ben!

Subscribe

Maurice

Ik ben Maurice Booyink, 49 jaar, getrouwd met Monique en de vader van twee kinderen Myrthe en Bas.

Sinds 2012 hou ik mij bezig met Mental-Coaching en met het continue verbeteren van mijzelf. Waarom doe ik de dingen die ik doe? Dit is een mooi proces waarvan ik met volle teugen geniet.

Hoe kwam ik in aanraking met Mental Coaching? Ik zag een boek liggen bij een vriendin met de titel: Gewoon Doen. De schrijver bleek Ben Middelkamp te zijn en hij noemde zich Mental Coach.

Ik bladerde door het boek en zag later een advertentie in de krant van een gratis inloopavond. Ik ben naar deze inloopavond gegaan en op deze manier ben ik begonnen met Mental-Coaching.

Ik heb meegedaan aan de Basic Cursus, de Pro Cursus en vervolgens nog de 2-jarige Master Cursus bij Promeg

Mental Coaching heeft mij veel gebracht. Ik heb een positieve houding, ben goed in balans en zorg goed voor mijzelf. Hierdoor ben ik een leukere vader, betere echtgenoot etc. Kortom: Ik geniet meer en ben bewuster gaan leven. Dit gun ik iedereen!

De afgelopen jaren heb tientallen boeken gelezen over psychologie, leiderschap, zelfontwikkeling en (mental)coaching. Ik vind dat elk mens zichzelf zou moeten uitdagen om te blijven leren. Nog steeds heb ik een lijst van boeken die ik graag zou willen lezen, cursussen die ik graag zou willen volgen, mensen die ik graag wil ontmoeten. Dit houd je scherp!

Begin 2017 heb ik mij ingeschreven voor de cursus van Michael Pilarczyk. Dit is ook zeer leerzaam en heeft veel raakvlakken met Mental Coaching.

Wat ik goed vond in de cursus van Michael is het stellen van (zakelijke)doelen. Waar sta ik nu, waar wil ik naar toe. Dit jaar heb ik voor mijzelf een aantal doelen gesteld en hier werk ik hard aan!

Een doel is een droom met een datum!

Ik ben ervan overtuigd dat elk mens één of meerder coaches nodig heeft. Een goede coach stelt de juiste vragen. Door deze vragen zelf te beantwoorden (kan niemand anders voor je doen) krijg je zelfinzicht, hiermee kun je je eigen leven vorm geven. Waarom doe jij de dingen die je doet? Welke vragen stel jij jezelf? Hoe graag wil je echt? Onderneem je wel actie?

Dit is een prachtig proces van vallen en opstaan waarin ik je heel graag verder help!

Wil je meer informtie over Mental Coaching of wil je meedoen aan een cursus. Neem dan contact met mij op.

Met vriendelijke groeten,
Maurice Booyink
06-44332892

Gerjan

Ik ben Gerjan Bremmer, 48 jaar en vader van drie kinderen Boyd, Tigo en Indy.

Na een dienstverband van 5 jaar ben ik in 2000 begonnen als ondernemer en gestart met het samen bouwen aan een technisch adviesbureau wat 16 jaar later was uitgegroeid naar 3 vestigingen en circa 60 medewerkers. In 2016 heb ik mijn deel in het bedrijf verkocht en inmiddels help ik sinds enkele jaren andere ondernemers met hun vragen of uitdagingen. Naast het klankborden met ondernemers ben ik sinds 2017 (team)trainer, coach en toezichthouder en heb ik op diverse vlakken verdieping gezocht door het volgen van opleidingen en masterclasses.

Op het vlak van menselijke interactie neem ik gevraagd én ongevraagd een coachende rol aan. Ik weet feilloos aan te raken waar de pijn-punten cq leermomenten van mijn gesprekspartner liggen. Daarin ben ik spiegelend en soms confronterend.

Voor mij is ieder mens uniek. Dat maakt dat ieder mens ook zijn unieke waarde heeft. Voor mij is het de kunst om deze waarde van mezelf te kennen maar ook om de ander te helpen met het ontdekken hiervan.

Mijn grondhouding is te kenmerken door:

  • Wel
  • Waarmaken
  • Realiseren
  • Creëren
  • Aangaan
  • Confronteren

Ik gun het iedereen om te doen wat je vrolijk maakt en waar je sterk in bent. Door jezelf te snappen ga je dat ook steeds helderder krijgen. Zelf heb ik veel aan het praten met mensen die juist anders zijn, dat houdt mij scherp en laat me telkens beseffen dat ik maar een klein deel van de waarheid zie.

Wil je meer informatie over Mental Coaching of wil je meedoen aan een cursus. Neem dan contact met mij op.

Met vriendelijke groeten,
Gerjan Bremmer
06-27073061

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *