Your license is expired, please update on your Conversion Cats account page.
Ontvang mijn GRATIS 7 stappenplanVRAAG AAN
VRAAG AAN!

blog

#1 Doelen stellen

Wacht niet op het juiste moment, dat komt nooit

by Maurice Booyink in Blogs
20/02/2017 0 comments

Voor 2017 heb ik mijzelf een paar grote doelen gesteld. Ik ben begin januari begonnen met het nadenken en opschrijven van dingen die ik graag zou willen bereiken. Uiteindelijk heb ik uit dat lijstje een keuze gemaakt en ben ik tot 4 doelen gekomen. Onderstaande 4 doelen wil ik dit jaar realiseren!

1) Online community op www.positieveenergiemaatschappij.nl

2) Geven van Mental Coaching trainingen aan groepen, www.mentalcoaching-exploreyourself.nl

3) Opzetten van een online cursus

4) Gezond en fit lichaam

Verder heb ik een droom die ik tussen nu en 7 jaar wil waarmaken:

Een rondreis maken door Afrika samen met mijn gezin

Iedereen zou als hij/zij een beetje moeite doet een lijstje kunnen maken met wensen, dingen die je graag zouden willen zien, doen en/of bereiken.

Ik daag je hierbij uit om de komende tijd eens rustig na te denken over wat je wil bereiken of doen met je leven.

Eind deze week heb jij je eigen doelen op papier gezet, zoals ik hierboven gedaan heb. In de volgende blogposts gaan wij de doelen aanscherpen. Maar aan deze 4 doelen ga je vervolgens een heel jaar lang werken. Moet je eens kijken waar je dan over één jaar staat.

De opdracht is: Stel voor jezelf een lijst op met 4 doelen

Deze doelen wil je  dus vanaf NU en 12 maanden verder bereiken.

Dit lijstje gaat je helpen om je doelen daadwerkelijk te bereiken. Doelen stellen geeft richting aan je leven. Als je geen doelen stelt, dan raast het leven aan je voorbij en dat je geen invloed  kunt uitoefenen. Je wordt geleefd en voor je het weet is er alweer een dag voorbij… de tijd gaat snel!

Dus kom in actie! Ik ben heel benieuwd naar jou 4 doelen voor het komende jaar.

Je kunt ze mailen naar: info@mental-coaching.com

Met vriendelijke groeten,

Maurice Booyink

PS In de volgende blogpost gaan ik mijn 4 doelen concreet maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *