Your license is expired, please update on your Conversion Cats account page.
Ontvang mijn GRATIS 7 stappenplanVRAAG AAN
VRAAG AAN!

blog

Doelen bijstellen

by Maurice Booyink in Blogs
25/08/2017 0 comments

Doelen geven een richting aan en zijn in zekere zin dynamisch. Je kunt altijd bijstellen en bijsturen, zolang het einddoel maar gelijk blijft. Dus niet bij tegenslag of twijfel gelijk een compleet ander doelen stellen. Dan krijg je geen enkele richting en loop je steeds weer een andere kant op, zonder duidelijke bestemming. Maar je mag best een stap zijwaarts zetten of je moet misschien wel even een stap terug doen of een omweg maken. Maar je einddoel blijft helder! Je gaat door op de ingeslagen weg.

Ik heb mijn doelen uit blogpost #1 ook iets verschoven. Mijn de doelen zijn duidelijker en concreter geworden omdat je er meer over nadenkt en er mee bezig bent. Omstandigheden kunnen wijzigen, maar je doel niet. Anticiperen en aanscherpen van je doelen is niet erg!

Je moet op regelmatige basis je doelen evalueren. Lig ik nog op schema? Doe ik echt alles wat in mijn vermogen ligt om mijn doelen te halen?

Ik schrijf deze blogpost eind februari en ik weet dat iemand deze post op zijn vroegst pas 15 maart kan lezen. Dit komt omdat mijn doelen iets gewijzigd zijn ?

Hoe realistisch is het om 3 websites op te zetten? Wat vind ik van beide domeinnamen? Op welke site wordt de online cursus gezet? Hoe ga ik deze cursus opzetten en indelen? Hoe zet ik een goede online cursus op? Hoe kom ik aan (online)cursisten. Al met al zijn veel vragen waarop ik op dit moment nog geen concreet antwoord heb. Maar de richting is glashelder en laat geen ruimte, dit zijn mijn doelen voor 2017.

1) Opbouwen van een online community

2) Geven van Mental Coaching trainingen aan groepen via mijn bedrijf Mental-coaching.com

3) Opzetten van een online cursus via MentalCoachOnline.com

4) Gezond en fit lichaam

In de volgende 4 blogposts ga ik aangeven hoe elke van bovenstaande doelen concreet is uitgewerkt, hoe ik het bewaak, hoe ik mijn doel monitor en wat ik ervoor laat.

Mocht je vragen en/of aanvullingen hebben over deze blog?

Ik hoor ze graag je kunt ze mij mailen op: info@mental-coaching.com

Met vriendelijke groeten,

Maurice Booyink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *