Your license is expired, please update on your Conversion Cats account page.
Ontvang mijn GRATIS 7 stappenplanVRAAG AAN
VRAAG AAN!

Coaching

Ontvang GRATIS het 7 stappenplan

Dit zijn EXACT de stappen die ik elke dag toepas en waardoor ik zelfbewuster en beter in balans ben!

Subscribe

MENTAL COACHING

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens één of meerdere coaches nodig heeft. Natuurlijk moet jezelf wel willen veranderen! Maar als jezelf nut of noodzaak ziet om te veranderen, dan kan een goede coach je verder helpen. Een coach helpt je door het geven van inzicht middels het stellen van de juiste vragen, Hij helpt je bij het opstellen van jouw doelen en zorgt ervoor dat je jouw doelen haalt. Zoek dus een coach die bij je past!

Ik kan je helpen als je in één of meer van de volgende situaties zit:
– Je piekert teveel
– Je bent vaak moe en futloos
– Je hebt last van stress
– Je wil meer uit jezelf halen
– Je wil meer balans in je leven
– Je hebt te weinig tijd
– Je hebt te weinig energie
– Je slaapt slecht
– Je wil leren omgaan met je ziekte
– Je wil gewicht verliezen en gezonder leven
– Je laat je (teveel) beïnvloeden door meningen van anderen
– Je geeft niet je eigen grenzen aan
– Je wil meer kunnen loslaten
– Je voelt altijd onrust
– Je wil jezelf verbeteren

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Wat is Mental Coaching?

Mental Coaching helpt je om zelf weer de regie te nemen over je eigen leven! Alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen gevoel. Mentale Coaching is hierbij een fantastisch hulpmiddel.
Het uitgangspunt bij Mentale Coaching is dat alles begint met een gedachte. Als je je manier van denken verandert, dan verandert het gevoel en als je gevoel verandert dan verandert je algeheel functioneren. Stel je voor hoe je zou functioneren als je je de hele dag SUPER voelt?

Mentale Coaching ziet de mens als een systeem, wij bestaan uit een fysiek- en mentaal deel. Beide delen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net zoals wij veel baat hebben bij het trainen van het fysieke deel (sporten/bewegen), zouden wij er ook veel baat bij kunnen hebben als wij meer tijd en aandacht aan ons mentale systeem geven.

Kortom: Mentale Training.

Alleen Mentale training wordt door maar heel weinig mensen effectief gedaan. Deze cursus gaat uitleggen hoe je dit eenvoudig kunt doen en waardoor je blijvende resultaten kunt boeken, die kwaliteit van je leven aanzienlijk verhogen.

– Mental Coaching kijkt niet terug naar het verleden. Het is altijd NU en verder.
– Mental Coaching legt uit hoe het systeem mens werkt. Het fysieke en mentale deel en hoe deze met elkaar in verbinding staan.
– Mental Coaching legt uit hoe we kunnen omgaan met emoties. Emoties zijn vrienden geen vijanden
– Mental Coaching leg uit wat gedachten zijn. Alles begint met een gedachte en veel hangt af van de betekenis die wij eraan geven.
– Ik geef inzicht in jouw gedrag door het stellen van vragen. De antwoorden heb je zelf al, alleen zijn ze misschien nog niet helder!
– Ik help je bij het halen van jouw eigen doelen
– Het gaat om resultaat! Hierbij komt discipline, doorzettingsvermogen en wilskracht kijken. Het goede nieuws: Dit is allemaal trainbaar!

Aan het eind van de cursus zal je verbaast staan over de fantastische resultaten die JIJZELF bereikt hebt en hoe dit je leven totaal verandert.

Voor wie?

Voor iedereen die zicht altijd goed wil voelen! Ik vind het raar als je géén coach hebt. Ikzelf heb op dit moment 2 coaches. Sommige mensen zeggen tegen mij, dat heb jij toch helemaal niet nodig? Je kunt jezelf toch coachen? Dan zeg ik: “Ik heb het niet nodig, maar ik kan het wel goed gebruiken”.
Het rare is dat er nog steeds de opvatting leeft, dat als je jezelf laat coachen er iets mis met je is. Of wij vinden dat wij alles zelf moeten oplossen. Onzin!
Zangers hebben een zangcoach, alle sporters hebben een coach. Een coach helpt je door goed naar je te luisteren, door de juiste (weder)vragen te stellen en geeft inzicht in je eigen gedrag. Een coach motiveert je waardoor je de extra stap zet die je anders niet zou zetten. In mijn beleving heeft iedereen 1 of meerder coaches nodig.

Waaruit bestaat de cursus?

De cursus bestaat uit 5 avonden van 1,5 – 2 uur per avond, met een tussenperiode van zo’n 3 weken!
Dit is bewust zo gekozen omdat je dan het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Er is dan tijd genoeg om met het geleerde te oefenen. Mocht je dan tegen zaken aanlopen die nog niet helemaal lekker gaan of situaties tegenkomen die jij nog lastig vindt. Dan is er nog alle tijd en ruimte om dit onder de knie te krijgen. Het grote voordeel is dat we een lange tijd bewust met mentale training bezig gaan. Hierdoor wordt het aangeleerde nieuwe gedrag steeds meer een gewoonte en ga je (vaste) patronen herkennen,

De groepsgrootte ligt tussen de 6-8 personen en deze tijdens de cursus houden wij de groep zoveel mogelijk hetzelfde. Dit heeft als voordeel, dat je elkaar beter leert kennen en dat naarmate de cursus volgt er een vertrouwd gevoel ontstaat. Op deze manier kun je ook van elkaars ervaringen leren.

Hoe zit een cursus eruit?

Het zijn leuke en gezellige avonden. Het is leuk om andere kanten van jezelf te leren kennen! Er wordt regelmatig gelachen en de (praktijk)voorbeelden worden met humor en herkenbaar gebracht.
Het is dus geen praatgroep waar je voor de hele groep over je problemen moet praten. Sterker nog: Je bepaalt zelf of je iets wil inbrengen! Het mag, maar hoeft zeker niet.
Gedurende de cursus zal ik veel voorbeelden geven en vragen stellen. Je krijgt handvaten waarmee je direct aan de slag kunt.
Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en je gaat doelen stellen om meer uit jezelf te halen. Deze doelen kunnen privé en/of ook zakelijk zijn. Het gaat erom dat je het maximale resultaat uit jezelf haalt! De minimale tijdsbelasting zal ongeveer 1-2 uur per week bedragen. Maar de ervaring leert dat je er zelf uit enthousiasme meer tijd instopt ?

WAT ER OOK GEBEURT, JE HEBT ALTIJD EEN KEUZE

Wanneer?

De cursus wordt gegeven op doordeweekse avonden in Nijverdal. Tijdens de aanmelding vraag ik naar je voorkeur en prikken wij in overleg een vaste cursusavond bijv. woensdagavond

Wat is het resultaat?

Aan de hand van een vragenlijst gaan wij de allereerste bijeenkomst kijken waar we staan. Aan het eind van de cursus vullen wij dezelfde vragenlijst nog eens in. Op deze manier krijg je een concreet inzicht van de groei die jij de afgelopen periode hebt doorgemaakt. Je zult verstelt staan!
Na afloop van de cursus ben je instaat om jezelf te coachen. Je stelt jezelf de juiste vragen, hebt je emoties (beter) onder controle, je hebt meer energie en je staat in de actiestand om je eigen gestelde doelen te halen!

Deelnemers geven tijdens de eindevaluatie aan dat ze het volgende hebben geleerd:
• Je denkt veel positiever
• Je hebt meer zelfinzicht
• Je weet hoe het systeem mens werkt
• Je bent je bewust van (blokkerende) gedachten
• Je hebt een betere werk-privé balans
• Je hebt meer energie
• Je hebt meer rust in je hoofd
• Je hebt meer discipline
• Je zit beter in je vel
• Je zorgt beter voor je zelf
• Je geniet meer
• Je bent efficiënter en resultaatgerichter
• Je hebt een betere gezondheid
• Je bewaakt je eigen grenzen
• Je hebt minder stress
• Je hebt meer overzicht
• Je leeft bewuster
• Je herkent gedragspatronen
• Je kan jezelf coachen

Gun jezelf mentale training en zie hoe dit je leven blijvend postitief kan veranderen!
Mentale training is een geweldige reis in jezelf. Het is leuk en leerzaam om met je eigen gedachten bezig te zijn en om jezelf verder te ontwikkelen. Kortom: Je wordt een betere versie van JEZELF!

MENTAAL WORDT BEPAALT OF JE EEN DOEL HAALT

Wat zijn de kosten?
Ik denk oprecht dat elk mens één of meerdere coaches nodig heeft in zijn leven. Heel graag zou ik jouw coach willen worden. Maar dan moet je wel bereid zijn om in je zelf te investeren.
De kosten voor deze cursus bedragen normaal € 295,- incl. BTW. Deze keer bied ik de cursus nog aan voor € 195,- incl. BTW. Dus een korting van €100,-!

Wat krijg je hiervoor:
– 5x Cursusavond van 1,5- 2 uur
– Boek Mental Coaching – Gewoon Doen t.w.v. € 20,-
– Alle sheets die tijdens de presentatie gebruikt worden
– Koffie/thee

DE BESTE INVESTERING DIE JE KUNT DOEN, IS DE INVESTERING IN JEZELF